tiistai 24. heinäkuuta 2018

Kesäfiiliksiä

Joka kerta kun virittelen väsyneenä kumppareita ensin pois ja sitten taas takaisin tai kun hymyilen kameralle salaatinlehti etuhampaiden välissä, mietin millaista se elämä olikaan ilman rautoja? Huomaan, että odottavan aika on pitkä, kun odotan elokuuta ja oikojahammaslääkärin lomalta paluuta, että saisin sen kauan kaipaamani poistoajan.

Oikoja puhui myös aiemmin siitä, että hampaiden väleihin tulleet raot (oikomisesta johtuen) suljettaisiin ennen rautojen poistoa, joten onnistuukohan rautojen poisto kuitenkaan sovitussa aikataulussa? En haluaisi kuitenkaan, että raot jätettäisiin hampaisiin (varsinkaan etuhampaiden väliin), joten ehkä joudun vielä näitä jokusen kuukauden pitämään...mene ja tiedä...

Jännittää minkälaisia vaiheita tähän oikomisen loppuvaiheeseen kuuluu. Ainakin ehkä muottien otto, ylläpitolaitteiden valmistus ja kiinnitys, luustokiinnitteisten levyjen poisto ja kontrollikäynnit kahden vuoden ajan.

Jännittää, että pysyyköhän tämä lopputulos? Entä jos purenta aukeaa uudelleen (lapsena jo kerran oiottu)? Entä jos kaikki on ollut turhaa? No, täytyy varmaan luottaa, että oikojat tietävät kuinka saatu tulos saadaan pysymään.

Tätä fiilistä odotellen 😉😄:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minilevyt poistettu

Tänään poistettiin nukutuksessa minilevyt poskiluusta suun sisäpuolelta. Toimenpide jännitti paljon, mutta se oli nopeasti ohi. Toimenpideai...