tiistai 15. tammikuuta 2019

Uudelleen oikomishoitoon?

Kävin tänään oikojalla tarkistuksessa, kun oikomiskojeiden poistosta on nyt kolme kuukautta aikaa. Valitettavasti purenta on alkanut uudelleen avautumaan sivuilta, vaikka olen säännöllisesti pitänyt retentiolevyä. Tarkoituksena oli, että puolen vuoden jälkeen saisin pitää retentiolevyä vain öisin. Nyt suunnitelmat muuttuivat sen osalta. 

Nyt pitää odottaa kolme kuukautta ja oikoja katsoo vieläkö purenta tästä aukeaa lisää. Vaihtoehtoina uudelleen oikomiskojeiden laitto tai jos mahdollista, niin selviäisin pelkällä hampaiden hiomisella, purennan sulkeutumiseen. Toivon kovasti, että pelkkä hiominen riittäisi. 

Nyt valokuvaaja otti suun sisältä kuvat sekä profiilikuvat edestä ja sivusta sekä röntgenkuvat. Tarkoitus suunnitella jatkohoitoa. Oikoja suunnitteli, että poistetaan minilevyt suustani ja laitetaan kitalaen puolelle kaksi miniruuvia samalla kun levyt poistetaan..kääks. 

Kolmas kerta toden sanoo...vai sanooko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minilevyt poistettu

Tänään poistettiin nukutuksessa minilevyt poskiluusta suun sisäpuolelta. Toimenpide jännitti paljon, mutta se oli nopeasti ohi. Toimenpideai...